Rytter og Lantz fuldt med

04.10.2006 14:14

Mens det kan bekymre, at Kasper Lorentzen senere i dag skal scannes i det højre knæ, kan cheftræner René Meulensteen og alle Brøndby-fans glæde sig over, at både Thomas Rytter og Marcus Lantz trænede med i dag på bane 3.

Og begge spillere trænede fuldt med i træningen, der primært bestod af pasnings- og afslutningsøvelser.

- Det går fint og jeg kan overhovedet ikke mærke noget til skaden, smiler Thomas Rytter til brondby.coms udsendte der noterede flid, god indstilling og sikker boldomgang ud for Brøndbys 3'er.

Allerede i slutningen af sidste sæson havde Thomas Rytter problemer med sin lysken. Opstartsfasen i denne sæson blev derfor nøje tilrettelagt. I slutningen af juli måned kunne Rytter træne fuldt med i træningen og den 2. august spillede han første halvleg, som anfører, for Brøndby i mindekampen i Næstved.

Rytter fik efterfølgende problemer med sin lyske igen og blev opereret for sportsbrok i slutningen af august måned. Efter hvile og hård genoptræning ser det nu atter lyst ud for den 32-årige back.

Hårdt arbejde

- Jeg træner hårdt, også med løb efter træningen, for at komme i topform igen. Det er klart, at jeg skal trappe lidt ned igen når jeg nærmer mig en plads i truppen igen. Om det bliver mod FC Midtjylland kan jeg ikke sige noget om på nuværende tidspunkt.

- Nu må vi se om der kommer en reaktion i dag eller i morgen, men i første omgang kan det være jeg skal spille med 2. holdet på søndag, siger en træt Thomas Rytter på træningsbanen efter René Skovdahls "løbebane" er klaret.

Og som en slutbemærkning kan nævnes, at Thomas Rytter i øvrigt scorede det sidste og altafgørende mål for orange hold under det afsluttende spil til to mål...

Skadesplaget første sæson

Thomas Rytter oplevede en skadesplaget første sæson i Brøndby og har til dato spillet 30 1. holdskampe.

Rytter skiftede til Brøndby IF i sommeren 2005 fra tyske Wolfsburg, men blev skadet i sin blot 7. optræden i Brøndby-trøjen. Rytter fik et vrid i knæet i en udekamp mod AGF den 28. august og var først i aktion på 1. holdet igen den 10. november i Kalmar i Royal League.

Efter et skadesplaget år i Brøndby er der lys forude for den stærke højreback, der især i Champions League-kampene mod Ajax Amsterdam sidste år imponerede med solidt defensivt arbejde og gode aktioner i det offensive.

Thomas Rytter

Thomas Rytter fik spilletid tidligere på sæsonen i mindekampen i Næstved, men blev opereret efterfølgende for sportsbrok. Nu er højrebacken tilbage og arbejder hårdt for at komme i topform.

Marcus Lantz

Også Marcus Lantz er ved at være klar efter en skadesperiode. Han trænede også med for fuld styrke i dag. Både Rytter og Lantz kan være på banen for Brøndbys 2. hold, der spiller mod Hvidovre på hjemmebane på søndag.