Retov: Mister ikke modet

26.10.2006 09:39

- Vi får en drømmestart i dag og spiller faktisk godt i langt det meste af første halvleg. Vi scorer føringsmålet, skaber chancer til flere og får den også puttet ind, selvom der fløjtes. Desværre scorer de noget der ligner 2 sekunder efter vi må foretage den første udskiftning før pausen, men selvom vi må omstille os et par gange, fungerer det faktisk ok, mener dagens bedste Brøndby-mand, Martin Retov.

- Derfor er det da trist at stå her lige nu. Skuffet over, at vi taber en kamp vi burde og kunne have vundet. Vi gør mange ting rigtigt i dag, og vi mister ikke modet før til sidst, hvor vi måske sparker lidt meget op af banen.

- Hånden på hjertet og helt ærligt synes jeg at vi viser at vi er et bedre hold end resultaterne indikerer lige nu. Vi kan ikke bruge det til noget i tabellen, men der er noget at arbejde videre med, og indstillingen er helt i orden i dag.

Retov jubler efter sin scoring til 1-0.

Retov jubler efter sin scoring til 1-0.

Vise at vi vil det her

- Jeg ved godt, at alle vil have os til at sige, at det kører skidt og at vi ikke har selvtillid, men se på kampen i dag, og fortæl mig at vi er blottet for selvtillid. Vi skaber det vi skal og kæmper kampen igennem. Vi mangler skarphed, og det er desværre afgørende, fortæller Retov og tilføjer med et afvæbnende smil:

- Det koster 50 kr at sparke bolden over hegnet til træning.. Det kan være vi skal hæve beløbet til 100 kr.

- Nej, vi må erkende at vi taber et vigtigt skridt i dag for at holde trit med toppen. Jeg var sikker på vi ville vinde, da vi gik på banen, men sådan gik det ikke og nu må vi så prøve igen i Odense. Det bliver svært nok, men jeg er sikker på at vi vil vise at vi vil det her, slår han fast.