Per: Rank ryg

02.10.2006 09:14

- Da vi kommer en mand i undertal mærker man pludselig kampen fra i torsdags i benene. Indtil da, synes jeg faktisk vi var klart bedst 11 mod 11, men det vinder vi jo ikke kampe på, hvis vi kun er 10 på banen, konstaterer Per Nielsen.

- De får så et dumt mål, og vi kommer til at hænge lidt for meget i bremsen. Det er logisk nok en mand i undertal, hvor det er svært at finde det ekstra gear, der skulle til for at komme frem og presse dem.

- Ser man tilbage på første halvleg, mener jeg faktisk at vi i spillet på banen er en klasse over FCK i dag, konstaterer en skuffet anfører, der ikke vil kommentere på udvisningen.

- Hør her; når man spiller fodbold får man kort. Jeg har også fået min andel af kort i tidens løb, og sådan er det. Vi laver alle nogle dumme ting, og det gælder både spillere og dommere. Hvad der skete er sket, og selvom vi alle er skuffede over at tabe på den måde, har vi masser af grunde til at ranke ryggen!

Per Nielsen

Anfører Per Nielsen i selskab med den høje nordmand Brede Hangeland. Nielsen havde flere hovedstødsdueller med både Hangeland og Gravgaard de mange gange, hvor FCK satsede massivt på dødbolde.