Per: Ønske det gik hurtigere

30.10.2006 09:30

- Der sker det, at vi taber kampen på en dødboldssituation. Det er samme melodi som før dagens kamp: Vi mangler skarphed. Jeg ser nogle tegn i den rigtige retning i øjeblikket, men der skal andre boller på suppen hvis vi skal helt op igen. Det er det vi arbejder efter, og vi bevæger os også, selvom man godt kunne ønske sig det gik hurtigere, lød det fra Per Nielsen efter kampen.

- Vi gør det ok i 20-25 minutter, men det hjælper så ikke, at vi igen må rokere om i forsvaret midt i kampen, for selvom Rytter gør det rigtig, rigtig godt i midterforsvaret, kommer målet jo efter et hjørnespark, lige efter vi skifter ud. Derefter står vi rigtig godt, og det kan godt være, at Rytter er løsningen centralt, hvis vi bliver ved med at måtte skifte ud, funderer anføreren.

Tifo

Trods modgang var opbakningen igen imponerende.

Ikke bedre tidspunkt

- Vi arbejder på at vende situationen og at vinde de kampe vi spiller. Sådan er det i Brøndby, og derfor gør det mere ondt, når det går skidt. Omvendt ved vi også, at det vender og så kan det gå hurtigt den anden vej. Det skal selvfølgelig være nu, hvis vi skal nå noget i ligaen, men jeg har aldrig spillet en turnering jeg ikke gik efter at vinde, så FCK-kampen kan ikke komme på et bedre tidspunkt.

- Det handler om sejre. Selvfølgelig bliver det svært, men det er alle kampe lige nu, rundede anføreren af.

René Meulensteen og Per Nielsen

Cheftræner og anfører med en taktisk snak i et spilstop.