Peguero ved godt mod

05.10.2006 07:01

Brøndbys haitianske angriber Peguero scorede i sin debutkamp for Brøndby, men blev i sin blot 4. optræden alvorlig knæskadet i en liga-kamp mod Viborg på Brøndby Stadion.

Peguero, der fik revet det forreste korsbånd og det inderste ledbånd over, blev opereret den 20. september. Efter nogle dage i sengen er Peguero på benene igen og han er så småt begyndt at lave øvelser for det højre knæ.

- Jeg har det okay, smiler han mens han stikker næven frem midt på gulvet i motionsrummet bag Players Lounge.

- I dag har jeg haft skinnen på i to uger og skal have den på i fire uger endnu. Jeg kan lave nogle forskellige øvelser, men jeg kan godt mærke man har mistet noget kraft i benet efter jeg blev skadet. Det skal trænes op igen, fortsætter han.

- Nu handler det bare om at fokusere på at komme tilbage igen. Det bliver en lang og sej kamp, men jeg VIL tilbage og det kommer jeg, slutter "Pedro" der til gengæld glæder sig over, at han er blevet godt installeret i sit nye hus.

Peguero forventes ikke tilbage på en fodboldbane før maj måned 2007.

Peguero en blandt mange

Som tidligere beskrevet her på brondby.com, kan den haitianske angriber tilføjes på listen over nyindkøbte angribere der er blevet skadet kort inde i karrieren i Brøndby IF. Alene de seneste år har Johan Elmander, Kim Christensen og Morten Duncan Rasmussen været i samme situation som Peguero.

Morten Skoubo havde også skadesproblemer i sin første halvsæson (og senere også sin sidste halvsæson), mens Kaspar Dalgas ligeledes blev langtidsskadet i starten af sin Brøndby-tid.

Peguero takker for støtten på Brøndby Stadion

Peguero Jean Philippe scorede et smukt mål mod Viborg, men blev i samme situation alvorligt skadet. Det var Pegueros 4. kamp for Brøndby. Han har scoret to gange.

Thomas Rasmussen og Peguero

Peguero første scoring i Brøndby-trøjen var i debutkampen mod Horsens på Brøndby Stadion. Han headede 3-0 scoringen ind på Martin Ericssons følte indlæg og jubler her med Thomas Rasmussen.