Ny klubrekord ved sejr

12.10.2006 10:44

Det kan blive til ny klubrekord, hvis Brøndby IF søndag aften formår at besejre FC Midtjylland i SAS Ligaens 12. runde. Så vil de blå-gule nemlig have åbnet sæsonens hjemmekampe med seks sejre i lige så mange mulige - for første gang nogensinde.

Brøndby har allerede slået Vejle og FC Nordsjælland 2-1, Horsens og Viborg 3-0 samt Esbjerg med 2-0 på Brøndby Stadion, og det er en tangering af hjemmebaneserien i de første hjemmekampe i sidste sæson, hvor det første pointtab ikke kom før i sjette hjemmekamp. Her endte tingene med 1-1 mod FCK.

Brøndby har desuden formået at holde gæsterne fra at score i tre hjemmekampe i træk, hvor det er blevet til otte Brøndby-scoringer. Brøndby samlede målscore på hjemmebane i denne sæson lyder indtil videre på 12-2. Ingen andre klubber i SAS Ligaen har så meget som plus 10 i målscore på eget græs. Tættest på kommer FC Nordsjælland, der har plus ni.

Produceret i samarbejde med netsuperligaen.dk.

Glæde efter den første kamp

Per Nielsen og holdkammeraterne har hentet lutter sejre på Brøndby Stadion i SAS Ligaen i denne sæson. En sejr over FC Midtjylland på søndag vil være den sjette i træk og det vil være ny klubrekord.