Niende gang lykkens gang?

21.10.2006 08:37

Brøndby IF jagter sæsonens første udesejr, når det lørdag aften gælder SAS Ligakampen mod AC Horsens. De blå-gule har således spillet fem udekampe i denne sæson, og bortset fra 0-1 i Parken mod F.C. København, er det endt med ét point hver gang.

Faktisk har Brøndby ikke vundet på fremmed græs siden 13. april, hvor Martin Ericsson sørgede for en 1-0-sejr over AGF på NRGi Park i Århus. Siden da har Brøndby spillet otte sejrløse udekampe i træk, idet det er blevet til tre nederlag til FC Midtjylland, AC Horsens og FCK, mens udekampe mod FCK, FC Midtjylland, Randers FC, AaB og OB er endt med uafgjort.

De otte udekampe uden sejr er klubrekord for Brøndby, der tidligere har spillet syv udekampe på stribe uden at vinde - senest i 2000.

Brøndby har desuden noget at hævne fra seneste besøg i Horsens i SAS Ligaen. 7. maj i år endte det - trods en Johan Elmander-scoring efter syv minutter - med et nederlag på bitre 1-4.

Produceret i samarbejde med netsuperligaen.dk.

Thomas Rasmussen og Peguero

Thomas Rasmussen og Peguero kom begge på måltavlen i det seneste indbyrdes opgør der sluttede 3-0 til Brøndby på Brøndby Stadion. Begge offensivspillere der ikke med i aftenens kamp. Rasmussen har karantæne, mens Peguero er langtidsskadet.