Nederlag i Odense

29.10.2006 12:02

Brøndby IF led i dag sæsonens fjerde nederlag i SAS Ligaen, da de blå-gule på udebane blev besejret 1-0 af OB i en kamp hvor begge hold leverede en ret anonym indsats uden de store højdepunkter.

Kampens enlige scoring faldt i det 36. minut efter at Brøndby IF havde været tvunget til at udskifte Morten Rasmussen i midterforsvaret. Ulrik Laursen steg til vejrs på et hjørnespark og headede bolden ind bag en sagesløs Casper Ankergren.

Brøndbyspillerne fik ellers en udmærket start, og kampens første 15 minutter foregik på udeholdets præmisser. Vel var spillet ikke særlig tempofyldt, men takket været en god indsats af de to backs - Rytter og tilbagevendte Eckersley - blev der lagt et udmærket pres på OB's kanter hvilket førte til nogle indlæg og halve muligheder, men mere blev det ikke til.

Endnu to på listen

Allerede i det 34. minut var trænerteamet Meulensteen og Siggaard tvunget til at foretage kampens første udskiftning. Morten Rasmussen fik en forstrækning i baglåret og kunne ikke fortsætte. Thomas Rytter overtog Rasmussens plads i venstre side af midterforsvaret, og Henrik Kildentoft kom på banen på højre backpladsen.

2. halvleg startede i samme stil som de foregående 45 minutter. Ingen af de to hold fik tilkæmpet sig et overtag, og det blev ved de halve muligheder. I det 66. minut kom Martin Spelmann på banen i stedet for Martin Ericsson, og ni minutter senere tog Mike Jensen over efter Stefan Schmidt. Det bidrog til at lægge et større pres på hjemmeholdet, og selv om Hannes Sigurdsson i angrebet med godt ti minutter igen pådrog sig en forstrækning i baglåret, kom det til flere gode forsøg fra distancen, men ikke nok til det udlignende mål.

Marcus Lantz som pådrog sig en advarsel, har karantæne i søndags nyklassiker med F.C. København i Parken.