Meulensteen: Synd for knægten

05.10.2006 10:45

Kasper Lorentzen var først for alvor ved at nærme sig topformen efter sin lange skadespause i forårsæsonen, men dagens melding om stortalentets menisk-operation i morgen er et stort slag for cheftræner René Meulensteen og Brøndby-mandskabet.

- Først og fremmest er det selvfølgelig synd for knægten. Han var lige kommet tilbage fra en lang skadespause og havde allerede overbevist mig om sine store kvaliteter, og så bliver han ramt af en ny skade og operation. Det er virkelig synd for Kasper, men også ærgerligt for holdet, for der er altid plads til en spiller med hans kvaliteter, siger René Meulensteen til brondby.com.

- Som jeg også har sagt med de andre skader der har ramt os, er det "so unlucky" og det handler om at give Kasper den hjælp og støtte han har brug for i sin genoptræning.

Kasper Lorentzen spillede blot 3 Royal League-kampe i forårssæsonen. I denne sæson har han fået spilletid i ni kampe, heraf syv fra start. Lorentzen har scoret en enkelt gang.

I alt har stortalentet spillet 71 1. holdkampe siden debuten på Herfølge Stadion i november 2003, tre dage efter Lorentzen fyldte 18 år. Lorentzen og Brøndby IF forlængede i juli måned kontrakten der løber til sommeren 2009.

Kasper Lorentzen

Kasper Lorentzen vil blive savnet på Brøndby-mandskabet i de kommende kampe. Cheftræner Meulensteen ærgrer sig på både holdet og Lorentzens vegne.