Meulensteen: Stærkere mentalt

13.10.2006 10:23

På søndag ruller SAS Ligaen igen når Brøndby IF tager imod FC Midtjyland på Brøndby Stadion. Søndagens opgør er den andet indbyrdes opgør mod FC Midtjyland i denne sæson. Den første kamp sluttede 1-1 i Herning, en underholdende kamp der gav meget til truppen på det mentale plan.

- Selvom FC Midtjylland rent faktisk har vundet flere kampe på udebane end på hjemmebane, kan jeg se hvorfor de er svære at spille mod på SAS Arena i Herning. Det er et godt hjemmehold som spiller med en enorm selvtillid. Det var vores første udekamp i SAS Ligaen i sæsonen, og med tanke på, at det var første gang Brøndby fik et point på SAS Arena, var indsatsen og resultatet tilfredsstillende, ser cheftræner René Meulensteen tilbage om sømdagens modstander.

- Personligt lærte jeg meget fra den kamp. Det var en kamp hvor vi mentalt fik lagt et af de første af mange "lag" i sæsonen. Den mentale styrke i truppen er blevet stærkere som kampene er spillet, og kampen i Herning er en kamp, vi har kunnet bruge til rigtig meget siden, skriver cheftræneren i sin klumme i Kampmagasinet.

René Meulensteen

I sin klumme i Kampmagasinet ser cheftræner René Meulensteen frem mod kampen mod FC Midtjyland på søndag.

Profiler er tilbage.

Cheftræneren er glad for, at både Thomas Rytter og Marcus Lantz er skadesfri.

- Jeg glæder mig over, at Thomas Rytter og Marcus Lantz er tilbage efter deres skadespauser. Thomas har jeg ikke set i en "rigtig" kamp endnu i denne sæson, men jeg ved han er en kvalitetsspiller. God defensiv, stærk teknisk og med en enorm energi og motivation. Marcus spillede, i mine øjne, på et fantastisk højt niveau i starten af sæsonen inden han blev skadet, og jeg håber han kan fortsætte hvor han slap.

-Thomas og Marcus er begge rutinerede og med så mange spillere ude med skader, er det glædeligt at have yderligere to spillere, tilmed erfarne, til rådighed, slutter Meulensteen.

Marcus Lantz

Marcus Lantz er klar igen og kan få comeback på søndag mod FC Midtjyland.