Meulensteen: Holdindsatsen vigtigst

21.10.2006 20:37

- Jeg er naturligvis ikke tilfreds med kun at få et enkelt point, men det vigtigste i dag er, at truppen viser at man står sammen og arbejder hårdt for hinanden. Det er vejen ud af den situation vi er kommet i, og jeg synes at der er gode tegn på den front i dag, kommenterer Rene Meulensteen indsatsen efter dagens nul-løsning i Horsens.

- Det er åbenlyst, at spillerne mangler lidt selvtillid. Den slags perioder er alle hold inde i fra tid til anden, og her er det vigtigt, at man ikke lader sig suge ind i en negativ spiral. Derfor er jeg glad for at se hvordan der arbejdes i dag, og reelt skal der ikke så meget til, at vende bøtten.

- I korte perioder spiller vi faktisk ok, og et enkelt mål i dag ville have betydet en hel masse. Vi er vel ikke ligefrem heldige med ikke at få det ene mål, for vi har 2-3 forsøg, der reddes på stregen eller træværket, forklarer han.

Samarbejde

- Vigtigst er det, at spillerne arbejder som et hold og for hinanden. Det er en uvant situation for en klub som Brøndby, og derfor er det vigtigt at vi håndterer det ved, at holde sammen og arbejde os ud af det. Der skal ikke meget til, men det kommer kun, hvis vi bliver ved. Med at arbejde og med at tro på det.

- Det er positivt, at vi får spillere tilbage fra skadespauser. Vi skal passe på med at tro, at det hele kører, fordi vi får dem tilbage, for man er selvfølgelig ikke 100% i kampform efter en pause. Alle skal bruge nogle kampe for at komme helt på toppen, men på den front går det fremad.

Nullet

- Positivt er det også, at vi holder nullet bagude og forsvaret står godt gennem hele kampen. Vi giver stort set intet væk. Samtidig skaber vi selv mere frem ad banen end de sidste par kampe, og i det hele taget er indstillingen i orden.

- Spillet mangler en hel del, men lige nu handler det også først og fremmest om, at holdet står sammen og arbejder videre. På den front var kampen i dag et skridt fremad, runder cheftræneren af.