Meulensteen: Fremragende, indtil..

01.10.2006 21:36

- Jeg er rigtig godt tilfreds med vor positive start, hvor vi spiller flot fodbold og styrer kampen indtil 10 minutter før pausen. Desværre spiller vi os også ud af kampen selv, og med 10 mod 11 er det uphill igen, forklarer cheftræneren efter kampen.

- I starten gør vi alt hvad vi skal, og det meste rigtigt. Som deres træner netop har sagt til mig, er vi faktisk det bedste hold 11 mod 11, men det kan  vi ikke bruge til så meget lige nu, for vi spiller jo en time med en mand i undertal. I anden halvleg er det en helt anden kamp, og de har kvalitet nok til, at køre sådan en kamp hjem.

Karakterstyrke

- Omvendt viser vi igen stor karakter, og der er ikke meget at klage over, når det gælder indsatsen hos de 10, der blev på banen. Det var flot, og jeg er meget tilfreds med den indsats og det spil vi går ind og viser på udebane foran 40.000 tilskuere.

Hvad Rene Meulensteen ikke er tilfreds med, er det røde kort til Mark Howard. Cheftræneren tog bladet fra munden, da han skulle kommentere udvisningen:

- Selvfølgelig er jeg sur og skuffet over, at vi får den slags kort. Både Howard og alle andre betaler en høj pris for det, og det er lige præcis det, vi har snakket meget om. Jeg kan ikke se den anden situation, men det første gule kort må simpelthen ikke ske.

Guts

- Jeg kender Mark fra way back, og kan ikke genkende det der. Det irriterer mig og ærgrer mig, og vi skal helt sikkert have en snak om det, for det må ikke ske at man sælger sine holdkammerater på den måde.

- Når det er sagt viser spillerne virkelig guts i dag, og at spille som vi gjorde den første halve time, viser kun at det er helt forkert, når der skrives meget bedre FCK er end os. Vi er i førersædet på deres bane 11 mod 11, og det er dét vi arbejder videre fra. Og så arbejder vi videre med at undgå den slags vi så i dag. Det er helt sikkert, runder cheftræneren af.