Meulensteen: Burde have vundet

25.10.2006 22:54

- Man går hele tiden med følelsen, at nu er vi tilbage og nu er den der. Det er ikke en let situation, men vi gør mange ting rigtig, og jeg synes at spillerne i dag viser, at de responderer ved viljestyrke og determination. Vi scorer endda et hurtigt mål, og giver generelt os selv en god start.

Meulensteen reflekterer over en kamp, der på mange måder indeholdt hvad en træner kan bede om, bortset fra det vigtigste: Resultatet.

- Vi kan ikke bruge det til noget nu, men når man skal bedømme kampen, er det meget afgørende at vi får 2-0 målet annulleret.

Afgørende momenter

Jeg skal være ærlig at sige, at jeg ikke forstår hvorfor, men det var en af de situationer, der vender en fodboldkamp, og de situationer havde vi imod os i dag, mener cheftræneren, og fortsætter:

- Annulleringen, den flotte redning af deres målmand, som på forunderlig vis hopper over målet, to skader i første halvleg, straffesparket osv. Man kan tale om held og uheld, men faktum er, at der er nogle afgørende situationer, der ikke rigtig går vores vej i øjeblikket, og det kan vi ikke påvirke på andre måder, end at blive ved med det vi ved vi kan.

- Det jeg holder fast i, er at vi går ud og spiller en god kamp. Der er naturligvis ting, der ikke fungerer, men jeg kan altså kun rose indstillingen i dag. Vi mangler lidt skarphed, det kan alle jo se, men der er ingen der er mere ramt end spillerne det handler om. Vi kunne have været oppe med 2-3 mål, og så havde vi vundet kampen. Det gør vi ikke, og så står vi her igen..

Rene Meulensteen

Cheftræneren er tilfreds med indstillingen og ser klare fremskridt trods nederlaget.

Perspektiv

- Det er dog vigtigt at vi fortsat sætter tingene i perspektiv. Der er fremgang i processen, og der er ingen der går ned, selvom det ikke går vores vej. Det er en ny situation for mange spillere, og man kan sige at det er et massivt bjerg vi er ved at bestige. Når man udfordrer sådan en stigning skal man huske at kigge op, ikke ned, for så bliver man bange. Og frygt kan vi ikke bruge til noget, smiler han.

- Det middel vi har brug for er sejre. Det lyder simpelt, og det er det egentlig også. I fodbold er der altid en kamp lige om hjørnet, og det er noget man skal se frem til. Den næste opgave er hele tiden vores næste chance, og som det så ud i dag, er spillerne ved at komme op af det bjerg. Næste chance er heldigvis allerede i weekenden, runder cheftræner Meulensteen af.