Lorentzen skal opereres

05.10.2006 10:29

Kasper Lorentzen fik i går foretaget en skanning af højre knæ, der har været hævet siden han måtte udgå af New Firm-opgøret mod F.C. København i søndags.

Skanningen viser, at menisken er beskadiget, og derfor skal den 20-årige offensiv-profil i morgen på operationsbordet på Gildkhøj Klinikken.

- Det er meget trist for Kasper, at han nu rammes af en skade i sit andet knæ så kort tid efter, at han har kæmpet sig tilbage på holdet efter sin første knæskade der holdt ham ude hele foråret. Nu afventer vi resultatet af operationen, men med den genoptræningsperiode som Kasper skal igennem, er der desværre kun en beskeden chance for, at han kan være med i de sidste kampe i 2006, fortæller holdlæge Per Bjerregaard.

- Det er en hård besked at få. Jeg var lige kommet tilbage efter en lang skadespause og var også kommet over de følgeskader jeg fik efterfølgende. Det er rigtig uheldigt, men der er ikke andet at gøre end at klø på for at blive helt klar igen, siger en ærgerlig Kasper Lorentzen til brondby.com.

Meniskskaden opstod i kampen mod FCK i en hændelig nærkamp med en FCK-spiller helt nede ved hjørneflaget.

Kasper Lorentzen scorede til 3-0 i sejren over Flora Tallinn i Europa Cup'en.

Kasper Lorentzen, der var ude hele forårssæsonen med en skade i det venstre knæ, scorede til 3-0 i sejren over Flora Tallinn i Europa Cup'en tidligere på sæsonen.