Let træning

16.10.2006 11:29

Der stod restitution, løb, pasningsøvelser og spil til to mål på programmet, da A-truppen her til formiddag trænede foran rundt regnet 100 tilskuere. En af aktørerne på træningsbanen var Thomas Rytter, der trænede let sammen med bl.a. Per Nielsen, Marcus Lantz og Asbjørn Sennels.

Thomas Rytter, der i går spillede sin første kamp i sæsonen, blev skiftet ud i pausen i SAS Liga-opgøret mod FC Midtjylland. Rytter forlod efterfølgende Brøndby Stadion.

Cheftræner René Meulensteen talte efter kampen med Thomas Rytter.

- Thomas ringede til mig i aftes og var meget ked af det der var sket. Han fortrød at han havde forladt stadion i pausen og undskyldte for sin handling, men understregede samtidig at han på ingen måde var utilfreds med at blive udskiftet. Det var tværtimod en aftale vi havde med Thomas, at han i sin første kamp efter skaden ikke skulle spille alle 90 minutter, siger René Meulensteen.

- Vi traf så beslutningen om at foretage udskiftningen allerede i pausen, da vi på baggrund af stillingen valgte at foretage en offensiv udskiftning. Vi vurderede at det var bedst at spare Thomas og det var han enig i.

- Vi har fået talt ud om sagen, så det ikke gentager sig. Thomas spillede en udmærket 1. halvleg efter sin lange pause, hvilket jeg har gentaget over for ham her til morgen.

Thomas Rytter selv er ikke stolt over episoden. 

- Jeg havde ventet så længe på at komme tilbage på holdet, og så føltes det hele bare som en stor skuffelse. Udskiftningen var sådan set aftalt, så folk må ikke tro at det var en protest fra min side, og jeg er ked af hvis det ser sådan ud. Jeg valgte en meget forkert løsning og det har jeg undskyldt, forklarer Rytter.

Thomas Rytter

Thomas Rytter spillede i går sæsonens første kamp.