Kvinderne i Europa Cup-semifinale

18.10.2006 21:24

Godt nok blev det ikke til sejr på udebane mod de regerende Women's Cup-mestre fra Turbine Potsdam, men alligevel sikrede Brøndby IF's bedste kvindehold sig her til aften adgang til semifinalen i kvindernes Europa Cup.

Kvinderne havde en 3-0 sejr på hjemmebane med sig i bagagen til Tyskland, og efter 44. minutters spil, var dette forspring udbygget yderligere, idet Bettina Falk her scorede til 1-0 for de blå-gule foran de 1.156 tilskuere på Karl Liebknecht Stadion.

Der er scoret i UEFA Women's Cup på Brøndby Stadion.

Fem minutter efter pausen fik tyskernes Ariane Hingst udlignet til 1-1, og i kampens døende minutter var det Britta Carlsson som sikrede hjemmeholdet sejren der dog var for smal til at sende Brøndbykvinderne ud af turneringen.

Den samlede sejr lød på 4-2, og dermed skal der spilles UEFA Women's Cup-semifinale på Brøndby Stadion enten den 4. eller 12. november. Kvinderne er én gang tidligere nået til en europæiske semifinale; det var i 2004 hvor svenske Umeå agerede stopklods for den blå-gule succes.