Kompetencer fra Milan Lab til Brøndby

27.10.2006 16:28

Brøndby IF's sundhedssektor får kompetencer fra Milan Lab når kiropraktor Johannes Breum tiltræder i Brøndby IF som konsulent.

- Jeg er utrolig glad for at det er lykkedes os styrke vores sundhedssektor med så stærke kompetencer som dem Johannes Breum. Johannes' erfaring med forebyggende træning og skadesbehandling passer perfekt ind i vores strategi om at skabe de bedste forhold for vores spillere, fortæller sportschef Anders Bjerregaard.

Johannes Breum blev i 1994 uddannet Bachelor of Science og Doctor of Chiropractic fra Anglo-European College of Chiropractic på universitetet i Portsmouth. Han startede samme år sin turnus i privat praksis i England, og fortsatte den inden for sportskiropraktik i Italien i 1996, indtil han i 1999 blev fuldtidsansat og tilknyttet sundhedssektoren i AC Milan, det såkaldte Milan Lab.

Skade

Johannes Breum kan trække på sine erfaringer fra Milan Lab der er førende hvad angår forebyggelse, genoptræning og behandling af fodboldskader.

Gennemgang af truppen
 
Johannes Breum var i forberedelsesperioden op til VM-slutrunden i Japan og Sydkorea i 2002 tilknyttet det italienske landshold som han siden slutrunden også har udført behandlinger for på ad hoc-basis under deres landsholdssamlinger. Herefter blev han tilknyttet DBU og det danske landshold.

Som konsulent vil Johannes Breum behandle skadede Brøndbyspillere på udvalgte ugedage, bidrage med tilrettelæggelse af forebyggelses- og genoptræningsprogrammer og generelt bidrage med sparring til arbejdet i Brøndby IF's sundhedssektor.

Fra på søndag og tre dage frem foretager Johannes Breum en gennemgang af hele spillertruppen med henblik på at lægge programmer for forebyggelse og evt. genoptræning for hver enkelt spiller.