Indlæg og målmandstræning

11.10.2006 11:57

Mens det meste af truppen lavede fysisk test hele formiddagen, var Kim Daugaard og Thomas Rasmussen de eneste markspillere på træningsbanen. Daugaard er endnu ikke klar til at træne fuldt med, så han lavede blot flade afleveringer, mens Thomas Rasmussen både løb, afsluttede og lavede indlæg.

Daugaard og Rasmussen sørgede sammen med cheftræner René Meulensteen for, at målmændene fik gode bolde, indlæg eller afslutninger, at arbejde med.

Træning

René Meulensteen instruerer Thomas Rasmussen inden en indlægs-øvelse. Daugaard måtte nøjes med at slå flade afleveringer.

Hjælp til målmandstræningen

I det hele taget var det målmandstræningen der var i fokus i formiddagstræningen. A-truppens normale målmandstræner Jørgen Henriksen, er som sædvanlig med A-landsholdet når de spiller kampe/er i træningslejr, så i denne uge hjælper den hollandske målmandstræner Twan Centen med målmandstræningen.

- Jeg kender Twan fra way back. Han har nogle gode træningsmetoder for målmændene og da Jørgen som bekendt er med landsholdet, har vi fået Twan til at hjælpe med træningen i denne uge, siger cheftræner René Meulensteen.

42-årige Twan Centen har stor erfaring indenfor målmandstræning og har bl.a. udviklet DVD'en ABC målmandstræning.

Da Casper Ankergren som bekendt er med A-landsholdet, var der hård træning til Morten Cramer og David Ousted. Ousted, der er lejet ud til HIK til sommeren 2007, træner med i denne uge. Truppens tredje målmand, Michael Tørnes, døjer med et trykket ribben.

Mens formiddagen altså for de flestes vedkommende blev brugt på fysisk træning, træner holdet "normalt" på bane 3 her til eftermiddag, bl.a. med boldøvelser og spil til to mål.

Træning

Twan Centen i selskab med Morten Cramer og David Ousted.