Howard svarer på fansenes spørgsmål

28.10.2006 09:02

I hele sidste uge kunne kunderne i Brøndby Shoppen stille spørgsmål til Brøndby-spillerne Martin Retov og Mark Howard. Det valgte rigtig mange Brøndby-fans at benytte sig af i skolernes efterårsferie.

brondby.com har valgt fem ud af de mange spørgsmål ud og stillet dem til de to spillere. I går kunne du læse Martin Retovs svar på fansenes spørgsmål.

I dag er det så Mark Howards tur.

Mark Howard

Det unge engelske forsvarstalent Mark Howard svarer på fansenes spørgsmål.

1. Er du glad for, at du skiftede til Brøndby IF?

- Ja, selvfølgelig og jeg har aldrig fortrudt det. Det er en rigtig god klub og jeg er sikker på, at jeg kan videreudvikle mig her. Jeg er ung, kun 20 år, så jeg har stadigvæk en masse at lære. Jeg må så sige, at vi har meget modvind for tiden og det har jeg aldrig prøvet på den måde før. Det lærer man også af, så jeg kan roligt sige, at det har været nogle hektiske måneder, indleder Mark Howard roligt og smilende.

Spørgsmålet var stillet af Mikkel, Dianalund.

2. Hvordan er Brøndby sammenlignet med Manchester United?

- Det er på mange områder to klubber der minder meget om hinanden. Selvfølgelig er der den forskel, at Manchester United er en af de største klubber i hele verden, men man kan vel sige, at Brøndby er i Danmark, hvad Manchester United er i England. På en måde. Både Brøndby og Man U er blandt landets bedste klubber med mange trofæer i historien. Forholdene her i Brøndby er også rigtig gode, og bliver stadig bedre med René ved roret. Og så har begge klubber stor fan-opbakning.

Spørgsmålet var stillet af Vibeke Pedersen, Kastrup.

3. Hvordan har du ændret din spillestil med overgangen til Brøndby IF fra Manchester United og hvilke ting fokuserer du på at blive bedre til?

- Jeg har i hvert fald lært, at den linje dommerne dømmer efter her i Danmark, er anderledes i forhold til England. Dommerne fløjter hurtigere og der bliver ikke tilladt helt så meget. Det er noget man skal vænne sig til.

- Rent spillemæssigt har jeg alt at lære. Jeg skal blive stærkere, hurtigere, ja alt. Jeg er kun 20. Jeg skal træne mit venstreben mere, for jeg spiller i venstre side i midterforsvaret. I England lå jeg til højre.

Spørgsmål var stillet af Morten Verne, Værløse.

4. Er du glad for at bo i Danmark?

- Ja, meget. Det har været en meget positiv oplevelse. Jeg bor i en god lejlighed i København, som er en dejlig by. Danmark minder jo meget om England.

Spørgsmålet var stillet af Sofie Lindgaard, Frederiksberg

5. Hvis du måtte bytte din spilletrøje med hvilken som helst spiller, hvem ville du så vælge?

- Der er jo rigtig mange at vælge imellem... Jeg tror jeg vælger to. Franco Baresi og Roy Keane. Baresi fordi han er den bedste centerforsvarer der har været. Det er min position og han er en legende. Roy var en fantastisk midtbanespiller. Han havde en kæmpe indflydelse og betydning i United. Han var god at snakke og træne med. En meget inspirerende person.

Spørgsmålet var stillet af Thomas, Glostrup.

Nogle af de valgte spørgsmål er blevet stillet af flere, hvorfor der er trukket lod mellem dem. Tre af spørgsmålene har Mark Howard valgt ud som de bedste.

Mark Howard valgte spørgsmål nr. 3, 4 og 5 som de bedste. Vinderne får præmierne tilsendt.

Mark Howard og Adam Eckersley

Mark Howard har aldrig fortrudt skiftet fra engelske til dansk fodbold. Desuden ville han helst bytte spilletrøje med Franco Baresi eller Roy Keane.