Howard: Nu ser jeg fremad

03.10.2006 09:47

Mark Howard er klar over, at hans røde kort i søndagens topkamp mod F.C. København kostede dyrt. Englænderen er nu klar til at se fremad, for den sande Mark Howard får ikke røde kort på den måde, slår han fast overfor brondby.com.

- Jeg føler jeg har svigtet mine holdkammerater. Nu har jeg diskuteret det med træneren, anføreren og holdkammeraterne. Det er ude af verden nu. Jeg ser fremad.

- Alle der har set mig spille i Brøndby-trøjen vil vide, at jeg er en spiller der går ind til kampene med 100 % passion. Jeg VIL virkelig vinde i den her trøje for den her klub og vores fantastiske fans. Det eneste jeg kan gøre er at undskylde og sige, at alle vil se den rigtige Mark Howard om et par uger.

- Jeg har aldrig tidligere fået et rødt kort og så får jeg to inden for en måned. Jeg er den der er mest skuffet over mig selv.

Mark Howard

Mark Howard i selskab med cheftræner René Meulensteen før en hjemmekamp på Brøndby Stadion.

Tillid fra trænerteamet

De to røde kort til Howard har kostet dyrt i den seneste måned. I begge kampe tabte Brøndby faktisk, de to eneste nederlag i sæsonen, men det rokker ikke ved trænerteamets tillid til det store forsvarstalent. Et møde i går mellem Mark Howard og trænerteamet handlede mere om fremtiden end fortiden.

- Vi talte om de ting vi også talte om efter Frankfurt-kampen, og senest her op til FCK-kampen, dumme advarsler og unødvendige frispark. Vi er alle enige om, at det nu handler om at se fremad. Mark har gjort det godt i sæsonen, men har lavet to store fejl der har kostet to røde kort, siger cheftræner René Meulensteen til brondby.com.

- Mark er kun 20 år gammel og man ved med unge spillere, at de indimellem er lidt naive og urutinerede og derfor laver fejl. I bund og grund er Mark en fyr med en enorm entusiasme, en spiller der altid går på banen for at give sig 100 % , siger cheftræneren.

- Mark er en vigtig brik, som alle de andre i truppen, som vi skal bygge vores hold på resten af sæsonen. Vi skal nu forsøge at bygge ham op igen, for det er hårdt for en ung spiller at opleve det her, og Mark ved godt, den er gal, supplerer assistenttræner Peder Siggaard og tilføjer.

- Der er en balance mellem at fortælle Mark, at vi ikke tolererer flere røde kort, og så samtidig at vise ham tillid. Men det vigtigste lige nu er, at han havde et gladere ansigt da han forlod træningen end da han kom, slutter Siggaard.

Truppen har fri i dag, men træner onsdag og torsdag, inden der er forlænget weekend fra fredag til søndag.

Mark Howard har karantæne i hjemmekampen mod FC Midtjylland den 15. oktober, den næste Brøndby-kamp efter landskamppausen, men vil være til rådighed til den efterfølgende hjemmekamp mod Silkeborg den 18. oktober, den aflyste "vandkamp" der netop er fastlagt til at blive spillet den dag.

Mark Howard

Mark Howard ser frem efter søndagens udvisning i Parken i 1-0 nederlaget til F.C. København. Trænerteamet glæder sig over, at Howard forlod gårsdagens træning i bedre humør end da han kom.