Hannes: Meget lykkedes

02.10.2006 07:17

- Det var en dejlig stemning i dag og skænt at spille foran så mange mennesker. Kampen var ok, men jeg tror den havde været noget mere underholdende, hvis vi havde fået lov at spille 11 mod 11 i mere end en halv time, siger Hannes Sigurdsson efter sit første "New Firm"-opgør.

- Jeg synes dog vi arbejder rigtig godt defensivt, selvom vi er i undertal, og jeg har selv et par afslutninger udefra, der burde have haft lidt mere kvalitet. Generelt går det dog fremad med mit spil, og jeg arbejder videre.

- Vi kommer til at spille på en helt anden måde end vi havde planlagt, da vi kommer en mand i undertal. Der skal arbejdes ekstra, og spillestilen er en anden. Mange ting lykkedes, men det var svært, for de har et solidt forsvar med nogle stærke gutter.

- Jeg kender Brede Hangeland rigtig godt fra vores 3 år i Viking Stavanger. Han er en stærk fyr, og han gør det godt i dag. I kampen betyder det ikke noget, at vi kender hinanden, og der bliver bået givet og taget, smiler den store islænding.

- Vi kom efter 3 point i dag, og får ingen. Derfor er jeg selvfølgelig enormt skuffet lige nu, og selvom der da er positive ting, er der ingen grund til at være alt for fornøjet. Vi skal have denne kamp ud af hovedet hurtigst muligt, og så må vi videre i teksten. De gode ting må vi tage med, og arbejde videre derfra, slutter Sigurdsson af.

Hannes Sigurdsson

Der var mange dueller i luften, her Sigurdsson først på bolden overfor FCK's Michael Gravgaard.