Godt udgangspunkt for kvinderne

11.10.2006 21:12

Brøndby IF's bedste kvinder sikrede sig her til aften en god mulighed for at kvalificere sig til semifinalen i UEFA Women's Cup. Det skete da de i kvartfinalens første opgør foran 697 tilskuere på Brøndby Stadion besejrede de regerende Women's Cup-vindere, FFC Turbine Potsdam med 3-0.

Målet til 1-0 faldt allerede efter 7 minutters spil hvor Cathrine Paaske-Sørensen headede bolden ind bag den ellers stærkt spillende tyske keeper. Halvlegen igennem fortsatte kvinderne med at producere chancer, og føringen kunne være udbygget yderligere, men facit ved pausen var en 1-0 føring til de blå-gule.

DM-pokalen hæves for fjerde gang på lige så mange år.

Brøndby IF's kvinder har vundet mesterskabet fire år i træk.

10 minutter efter pausen blev der nok en gang jublet på Brøndby Stadion. Stine Kjær Dimun bragte Brøndby IF foran 2-0, og derefter bølgede angrebene frem mod det tyske mål, og med blot fire minutter igen gjorde indskiftede 17-årige Kicki Søs Nielsen det til 3-0 og sikrede dermed holdet et godt udgangspunkt til returopgøret i Potsdam om en uge.