Gensyn med Fionia Park

27.10.2006 14:51

Hannes Sigurdsson er en af de Brøndby-spillere der kan se frem til et glædeligt gensyn med Fionia Park, når Brøndby IF møder OB på udebane på søndag.

Brøndbys islandske angriber scorede kampens første mål, da de to hold mødtes for ca. en måned siden. Det var samtidig Sigurdssons første scoring i Brøndby-trøjen. Kampen på Fionia Park sluttede 2-2 efter en Brøndby-føring på 2-0 (Martin Ericsson scorede det andet mål).

Bedre på Fyn end i Jylland

Brøndby kan, trods de manglende sejre de seneste kampe, se tilbage på en fin statistik, når det gælder udekampe i det fynske. For mens det måske nok har knebet med resultaterne i det jyske, har Fionia Park de seneste år givet de blå-gule gode resultater.

Den samlede statistik i Odense siger, at OB og Brøndby har mødt hinanden 25 gange, og Brøndby har næsten dobbelt så mange sejre som fynboerne. Brøndby har vundet 11 gange, mens OB har sejret i seks tilfælde. Målscoren tipper også Brøndbys vej. Inden søndagens kamp lyder den på 34-23 til Brøndby.

Brøndby har desuden fået point i hver af de seneste fire kampe på Fionia Park, og kun tabt ét af de seneste syv opgør på OB'ernes hjemmebane. Det var 20. marts 2004, hvor OB vandt med 1-0.

Produceret i samarbejde med netsuperligaen.dk.

Hannes Sigurdsson

Hannes Sigurdsson kom på måltavlen sidst Brøndby spillede i Odense.