Genoptræning efter planen

10.10.2006 10:16

Venstrebacken Adam Eckersley fik en lovende start i Brøndby-trøjen, bl.a. med en asisst i debutkampen mod Viborg på Brøndby Stadion, men den unge forsvarsspiller fik i udekampen mod OB en fiberskade i det højre lår. Englænderen rejste efterfølgende hjem til England for at blive behandlet for skaden.

Cheftræner René Meulensteen har ugentlig kontakt med lejesvenden fra Manchester United og meldingen fra det engelske er, at det går planmæssigt fremad for Eckersleys genoptræning.

- Jeg talte med Adam så sent som i fredags og han havde det godt. Genoptræningen fulgte planen og det er godt, men jeg sagde samtidig til ham, at jeg ikke vil se ham igen før han er 100 % klar til at spille, siger cheftræner René Meulensteen til brondby.com.

- Han er meget ivrig for at komme tilbage. Han arbejder hårdt og målrettet på at blive klar, men den slags skader tager tid. Når han kommer tilbage er jeg sikker på, han vil blive en stor gevinst på holdet.

Adam Eckersley rejste tilbage til England den 26. september for at blive behandlet i Manchester United. To uger er nu gået, men venstrebacken forventes ikke tilbage i Brøndby i oktober måned.

Adam Eckersley

Adam Eckersley genoptræner i Manchester United og han forventes tilbage i Brøndby indenfor 3-4 uger.