Europa Cup på Brøndby Stadion

11.10.2006 08:07

Selv om SAS Liga-mandskabet ikke længere er med i UEFA Cup'en, skal du ikke snydes for europæisk fodbold på Brøndby Stadion. Brøndby IF's bedste kvindehold er nemlig stadig med i Europa Cup'en - nærmere betegnet UEFA Women's Cup hvor de regerende Danmarksmestre er nået til kvartfinalen.

Her venter sidste års vindere af Europa Cup'en for kvindehold, Turbine Potsdam. Kampen spilles på i aften, onsdag, kl. 18 på Brøndby Stadion, og du kan sikre dig adgang til kampen for 50 kr. Børn under 16 år og pensionister har gratis adgang. Er du sæsonkortholder, giver dit sæsonkort adgang til kampen.

Du kan købe din billet i BrøndbyShoppen eller ved CP-indgangen på kampdagen hvor der bliver adgang til SAS Tribunen og Faxe Tribunen. Portene åbner kl. 17.

Kvinderne har scoret i sidste års Women's Cup som blev afholdt på Brøndby Stadion.

Kvinderne har scoret i sidste års Women's Cup som blev afholdt på Brøndby Stadion.

Kvinderne sikrede sig vejen til kvartfinalen efter to sejre i Women's Cup-gruppespillet som blev afholdt i Moskva.

- Normalt er de tyske hold meget stærke, lige som deres landshold, og selv om de vandt deres pulje og vi kun sluttede på 2. pladsen i vores, er jeg ikke så sikker på at de er så skræmmende i øjeblikket, da de har mistet adskilige spillere. Vi lægger ud på hjemmebane, og vores mål må være være at forhindre dem i at score og så selv score et eller mål, så vi får et godt udgangspunkt dernede i Potsdam, fortæller Cathrine Paaske Sørensen til uefa.com.

Ekstra