Williams: Hannes skabte plads

30.11.2006 22:59

- Jeg ved ikke om det er min bedste kamp for Brøndby. Det synes jeg egentlig ikke, men jeg får scoret to mål, på nogle meget vigtige tidspunkter i kampen, så det er klart at der er lidt fokus på mig lige nu.

David Williams er meget ydmyg overfor sin rolle og indsats i dagens Royal League-sejr, men kan ikke helt skjule sin glæde.

- Det var en god performance af hele holdet, og det er dejligt at spille på et hold, der fungerer så godt. Det var nyt for mig, at spille ved siden af Hannes Sigurdsson, men det er fedt at have en stor spiller som ham ved sin side, der tager alle slåskampene og skaber masser af plads. Jeg er ikke sikker på, jeg ville have scoret to mål, hvis han ikke havde gjort så stort et arbejde.

Williams

David Williams og holdkammeraterne jubler en af australierens to scoringer. Foto Royal League/Per Kjærbye/Anders Kjærbye.

- Det er dejligt at få så megen spilletid, for det er jo det jeg arbejder for hver dag til træning. Jeg forventer ingenting, men gør det bedste jeg kan, og gør som træneren beder mig om. Der er masser at lære, men det er dejligt når tingene lykkes.

- Selvfølgelig håber jeg på en fast plads, men det handler først og fremmest om, at udnytte de muligheder man får. Mere kan man ikke gøre, så det er det eneste jeg fokuserer på. Så kommer målene også, smiler han afvæbnende.

David Williams

David Williams blev dobbelt målscorer, med scoringer i første og sidste minut i 1. halvleg. Foto Royal League/Per Kjærbye/Anders Kjærbye.