Williams: Awesome

11.11.2006 22:15

- Det var "awesome". En fantastisk start på min førsteholdskarriere i Brøndby og "great" med en sejr. Nu skal vi bare sørge for at holde den gående, smiler den 18-årige angrebskomet fra Down Under.

- Jeg har ikke spillet så meget med de fleste af dem derinde, men alligevel synes jeg det fungerer godt, især med Martin Ericsson. Han har et fantastisk touch på bolden, og jeg håber jeg kommer til at spille mange flere kampe med ham og de andre. Mike Jensen har jeg jo spillet en del med på andetholdet, og det kunne man vist godt se i forbindelse med det andet mål, smiler Williams og hentyder til det flotte opspil, der førte til 2-1 scoringen.

Williams har scoret, Spelmann og anføreren jubler med.

Williams har scoret, Spelmann og anføreren jubler med.

- Det er overvældende at komme tilbage på den her måde, efter jeg har været væk med landsholdet. Det gik fint for mig personligt, og jeg fik scoret et par mål, men vi tabte den sidste kamp og kom ikke i semifinalen, så det her er en god lille revanche. Jeg er i hvert fald super glad for at få en kamp som den her, så jeg kan vise tilskuerne lidt af hvad jeg kan.

Fantastisk crowd

- Det er jo en fantastisk crowd. Selvom vi ikke har vundet de sidste10 kampe står de der stadig og giver os den opbakning. De er med hele vejen, og det er fedt at score foran dem. Jeg anede ikke hvordan jeg skulle reagere, men det var virkelig fedt, gentager han.

- Mit mål har hele tiden været, at spille mig på førsteholdet. Det kan jeg slet ikke være sikker på endnu, men jeg glæder mig bare over at få spilletid og gør det så godt jeg kan. Jeg skal være her i hvert fald de næste 2 år, og glæder mig vildt til at spille meget mere foran dem derude.

Williams når højst i en hovedstødsduel.

Williams når højst i en hovedstødsduel.

- Lige nu er det også fedt inde i omklædningsrummet. Det er et stort grin og glade drenge, så nu må i have mig undskyldt smiler David Williams og trasker ind i omklædningsrummet med en stor ispose på skinnebenet.

- Det var bare et slag, når han lige at fortælle før døren lukker bag ham.