To mand med fuld spilletid

10.11.2006 09:11

Inden efterårets sidste hjemmekamp lørdag mod Silkeborg IF er to Brøndby-spillere noteret for fuld spilletid på det blå-gule mandskab. Målmand Casper Ankergren og anfører Per Nielsen har begge spillet samtlige 16 kampe fra start til slut, hvilket vil sige 1.440 minutter på banen.

Derudover har Martin Ericsson optrådt i samtlige 16 kampe, hvor det er blevet til 90 minutter i de 10 kampe, mens han blot én gang har misset startopstillingen - nemlig i seneste opgør mod FCK, hvor den svenske offensivspiller og Brøndby-topscorer fik hele anden halvleg.

Martin Ericsson har i denne sæson scoret  fem liga-mål.

Landsholdsaktuelle Martin Ericsson har i denne sæson scoret 5 liga-mål.

Ni spillere har optrådt på Brøndby-holdet 10 gange eller flere i løbet af efteråret, og af dem har Mads Jørgensen fået mindst spilletid med 504 minutter i alt. Én gang har han været med i alle 90 minutter, nemlig i sin seneste optræden 15. oktober mod FC Midtjylland. Mads Jørgensen er skiftet ud fem gange, og fire gange er han sat på banen i løbet af en kamp.

Brøndby har benyttet sig af i alt 26 forskellige spillere i denne sæson. Mindst spilletid har der været til Nicolaj Agger, der har spillet i alt 17 minutter. David Williams har i gennemsnit fået knap 10 minutter på banen med i alt 48 minutter fordelt på fem kampe.

Produceret i samarbejde med netsuperligaen.dk