T. Rasmussen ser fremad

06.11.2006 11:01

- Vi bliver ved med at tro på det. Der er lang vej op, og hvis vi ikke tror på det vender det aldrig. Man kan dog se på alle, at det absolut ikke er troen og viljen der mangler, og det er positivt, mener Thomas Rasmussen.

- Et hold i vores situation er altid sårbart, og det koster altid lidt ekstra at komme bagud. Det ser vi i dag, hvor vi egentlig starter godt, men får et knæk ved deres første mål. Vi kommer så godt igen, spillemæssigt, men vi har ikke rigtig noget.

- Når FCK scorer til 1-0 er det altid svært at spille mod dem, for så ved vi hvordan de stiller sig. I anden halvleg skaber vi dog alligevel mere end i første, og vi finder hullerne bedre. Det var svært at spille på toppen alene, men jeg arbejder det jeg kan og synes det går udmærket.

- Nu har vi en pokal og to turneringskampe. Så er der pause, og det er vist meget godt. Men i første omgang handler det om 2x3 point og en sejr på onsdag. Så må vi æde holdene over os i ligaen ét ad gangen, og se hvor langt det rækker når vi skal gøre regnskabet op næste sommer.

Thomas Rasmussen

Thomas Rasmussen lå på en uvant position som angriber.