Svensk matchvinder: Vigtig sejr

24.11.2006 09:46

Martin Ericsson lavede en ægte "Beckham", da han scorede et fremragende frisparksmål i gårsdagens Royal League-kamp mod Hammarby. Et følt frispark blev dirigeret over muren og ind tæt op af den venstre stolpe til 3-2 sejr til Brøndby, den første på udebane i denne sæson.

Og målscoreren var naturligvis glad efter Royal League-sejren.

- Det er 2. halvleg vi skal fokusere på når vi evaluerer kampen. Her skaber vi sejren gennem et langt bedre pasningsspil, hurtigere boldomgang og mere kontrol over tingene. Modsat 1. halvleg spiller vi som det er vi: Et hold. Og så ved vi at vi er stærke, og at vi kan vinde, siger den glade målscorer Martin Ericsson.

- Sejren i aften er utrolig vigtig. Dels giver det os noget den tabte selvtillid tilbage, og dels giver det en rigtig god start på Royal League hvor vi bliver matchet med Skandinaviens bedste hold og på den måde får chance for at vise de kvaliteter vi ved vi har, men som ikke skinnede igennem i efteråret.

Martin Ericsson har måske været efterårets bedste Brøndby-spiller. Den svenske tekniker har markeret sig med bl.a. hele 9 scoringer og 8 assists.

Brøndbyjubel

Martin Ericsson tiljubles efter sit fantastiske frisparksmål. Foto Royal League/Per Kjærbye/Anders Kjærbye.

Martin Ericsson

Ericsson viste klassen med et oplæg til Spelmanns scoring og en flot "Beckham" til 3-2 sejr. Foto Royal League/Per Kjærbye/Anders Kjærbye.