Stephan: Fantastisk mulighed

29.11.2006 14:57

- Jeg er meget glad for skiftet til Brøndby. Jeg ser det ikke som et skridt tilbage, men derimod som et skridt frem. Brøndby er en af Danmarks bedste klubber, faciliteterne er gode og jeg har en rigtig god fornemmelse ved at vende tilbage til den her klub.

Stephan Andersen udstråler selvtillid, overskud og godt humør under dagens pressemøde i Vilfort Loungen. Han er netop blevet præsenteret som ny Brøndby-spiller, en beslutning der ikke var svær for ham og han ser frem til udfordringerne i Brøndby.

- I første omgang glæder jeg mig til at komme til at spille igen. Det er klart, at målet er at jeg også vil spille mig ind i landsholdsvarmen igen, men primært vil jeg gøre det godt for Brøndby, så vi kommer tilbage i toppen.

Stephan Andersen

Sportschef Anders Bjerregaard med nyindkøbet Stephan Andersen.

Humør og seriøsitet

Med en aktuel 7. plads i SAS Ligaen er der nok af udfordringer for Brøndby-holdet og det ser den nye keeper frem til.

- Jeg har selvfølgelig set en hel del kampe og har fulgt med på afstand. Det har været meget anderledes at se Brøndby på den måde, når man har været vant til at ligge i top 2 i rigtig mange år, men jeg er overbevist om, at vi nok skal få det vendt så vi spiller med om mesterskabet. Det er der Brøndby hører til, siger han og tilføjer.

- Jeg ser det som en ekstra udfordring og jeg vil ser frem til at være en del af Brøndby IF igen, siger Andersen der lover følgende om sin egen indsats.

- Man kan forvente at jeg giver alt hvad jeg har, på og uden for banen. Jeg kan bidrage med seriøsitet og et godt humør og så vil jeg være med til at løfte det her hold. Og så er jeg ikke bange for at råbe op når der er behov for det på banen.

Stephan Andersen

Stephan Andersen i Brøndby-trøjen foran Faxe-tribunen.

Spændende fremtid

Du kommer også til at opleve noget du ikke nåede som ungdomsspiller herude, nemlig at spille på Brøndby Stadion med Faxe-tribunen i ryggen...

- Det bliver da rart, for ikke at sige fedt. Jeg har prøvet at spille imod dem (som AB-keeper, red.) og det var ikke helyt så sjovt. Det er jo Danmarks bedste fans og det er jo ikke tilfældigt, at alle snakker om Faxe-tribunen. Jeg glæder mig meget til at have dem i ryggen, forklarer en smilende Andersen der har haft en god løbende dialog med personerne omkring A-truppen.

- Jeg har fået et godt indtryk af folkene omkring holdet. Jeg har talt med både René, Anders og Per og strategien der er lagt, tegner meget lovende. Jeg synes det er fantastisk med ambitioner og dem er der mange af i Brøndby.

Stephan Andersen

Stephan Andersen var dagens mest fotograferede mand.

Efter du forlod klubben i 2000 er der sket en del ting. Hvad er forandret i dag?

- Jeg kan se et Brøndby Stadion der er blevet større og meget mere moderne. Det er virkelig blevet flot. Jeg fornemmer også at selve klubben er blevet større, organisationen fx, og det er meget positivt at klubben er inde i en rigtig god udvikling.

Hvad skal der ske med dig inden du tiltræder i Brøndby?

- Nu skal jeg i første omgang hjem og træne i Charlton i morgen. Den 16. december møder vi Liverpool på hjemmebane og her skal jeg nok være med (Charltons målmand er lejet ud fra netop Liverpool FC og må ikke spille kampen, red.). Jeg må nok indstille mig på at sidde på bænken, men det kunne være fedt at slutte tiden i Charlton med en kamp mod Liverpool. Ellers må jeg "nøjes" med at have sluttet på samme måde som jeg startede, med en kamp mod Manchester United.

- Men jeg glæder mig meget til at starte op her efter julepausen, slutter han med et stort glimt i øjet.

Stephan Andersen

Stephan Andersen interviewes i Vilfort Loungen.