Siggaard: Fortsættelse af udviklingen

11.11.2006 21:53

- Man har det da godt lige nu, men jeg er ikke overrasket, for det er et naturligt skridt i den udvikling vi har været inde i. Vi dykkede i første halvleg i seneste Silkeborg-kamp, men siden da har vi taget skridt fremad i hver kamp og indstillingen har været imponerende.

Peder Siggaard er afslappet efter dagens sejr, og evaluerer på kampens vigtigste momenter.

- Vi holder først og fremmest godt fat i bolden når vi har den, og får vi lagt et godt pres på Silkeborg i perioder. Samtidig har vi i David Williams en spiller, der går fuldstændigt uimponeret til kampen. Han er i den heldige situation, at han har været i udlandet på det seneste, og så læser han ikke danske aviser, griner Siggaard, og fortsætter:

- Vi skaber en del chancer, men Silkeborgs målmand gør det rigtigt godt. Det gør Anker også, og især ved 1-1 har han en redning helt nede ved stolpen, som har en stor betydning. Det er en af de situationer, hvor kampe kan vendes, og modsat de seneste kampe gik den vores vej i dag. Det tilskriver jeg den moral der hersker, for lige meget hvor mange slag de får i ansigtet, rejser de sig igen og tager handsken op.

Et forløsende mål.

Et forløsende mål.

God moral

- Vi har ikke været heldige, men der bliver alligevel arbejdet videre med en tro på, at det vender næste gang. Der er ingen, der er bange for at tabe ? det ligger simpelthen ikke naturligt til truppen. Derfor vender vi også kampen i dag, endda med godt spil i lange perioder.

Efter de seneste mange kampe uden sejr, har det været svært at komme tæt på træneren for kødranden af journalister, men efter dagens kamp var der kun to mand fra den skrivende presse, der ville høre trænerens vurdering af sejren.

- Sådan er det. Det beskæftiger jeg mig ikke så meget med, for det handler om at holde fokus. Nu går vi ind til landskamppausen med en sejr i bagagen, og det gør selvfølgelig en forskel.

Faxe Tribunen udtrykte sin støtte til cheftræner René Meulensteen som er i Holland pga. alvorlig sygdom i familien.

Faxe Tribunen udtrykte sin støtte til cheftræner René Meulensteen som er i Holland pga. alvorlig sygdom i familien.

Meulensteen på telefonen

- Det er nu ikke fordi vi har hængt med hovederne, men det er klart, at det betyder noget, at vi nu har muligheden for at slutte efteråret af nogenlunde ordentligt.

- Vi skal dog stadig vinde over Randers og så skal vi godt i gang i Royal League, slår han fast.

Har du talt med René Meulensteen?

- Ikke endnu, men anføreren har lige haft ham på telefonen, og han var meget, meget glad for at høre resultatet, runder Siggaard af med et smil.

Det er vi andre også, skulle vi hilse at sige.