Siggaard: For tidligt at evaluere

08.11.2006 21:34

- Det gør altid ondt at tabe i pokalturneringen på den her måde, fordi det er så definitivt, indledte assistenttræner Peder Siggaard i mixed zone på Fionia Park efter at de blå-gule havde tabt 1-0 til hjemmeholdet.

- I store træk kan vi være tilfredse med vores indsats i dag, selv om der selvfølgelig er periode hvor vi ikke leverer. Jeg synes helt klart at viljen er til stede, og især i 1. halvleg har vi god kontrol over bolden. Vores svaghed er igen at vi ikke får skabt de afgørende målchancer.

- Ser vi på spillet de seneste kampe, har det spillemæssigt været opadgående, men vi har stadig meget at bygge videre på. Lige nu tillader vi os at fokusere ret så kortsigtet: Vi skal vinde den næste kamp og den næste derefter.

Siggaard, der vikarierer for Meulensteen, følger slagets gang på Fionia Park.

Assistenttræner Peder Siggaard, der vikarierer for Meulensteen, følger slagets gang på Fionia Park.

Muligheder i Royal League

- Runder vi ligaen af med to sejre, får vi et godt udgangspunkt for vores kampe i Royal League som vi forhåbentlig kan bruge til at styrke vores selvtillid forud for forårets kampe. Her bliver vi matchet med de stærkeste skandinaviske hold og kan for en tid glemme vores ikke tilfredsstillende placering i SAS Ligaen, lige som vi forhåbentlig kan få nogle af de spillere som pt. er skadet, i aktion, så de er klar til foråret, vurderer Siggaard.

- Vi skal passe på med at begynde at evaluere sæsonen allerede nu. Foråret byder på 15 kampe, hvor der kan ske meget. At spille med om mesterskabet er nok for stor en mundfuld, men på den anden side har både vi og FCK før været i en situation hvor der er blevet vendt op og ned på tingene i løbet af forårssæsonen. Og så mangler vi jo stadig at spille to kampe her i efteråret, afslutter Siggaard.