Siggaard: Fantastisk støtte

10.11.2006 11:22

- Til at starte med vil jeg godt rose drengene for indstillingen i vores seneste SAS Liga-kamp, mod F.C. København i Parken. Trods konstant modvind i øjeblikket og svære arbejdsforhold, gik de ind og arbejdede hårdt, og i de perioder vi havde mulighed for det, spillede vi også god fodbold, skriver vikarierende klummerskriver, assistenttræner Peder Siggaard i Kampmagasinet til lørdagens SAS Liga-opgør mod Silkeborg på Brøndby Stadion.

- Vi stod sammen som hold og hang aldrig med hovedet. Vi kom ikke til så meget i første halvleg, men det fik vi ændret lidt på i anden. Som jeg sagde før kampen, ville første mål få enorm betydning for udfaldet. De fik det så i en periode hvor vi gjorde det ok, og når F.C. København først kommer foran 1-0, kender vi dem jo. Det blev meget svært at komme tilbage.

Kim Daugaard har udlignet til 1-1 mod Silkeborg.

Kim Daugaard har udlignet til 1-1 mod Silkeborg.

Fansene er vores lyspunkt

- Senest vi mødte Silkeborg spillede vi 1-1 her på Brøndby Stadion. Vores 1. halvleg var dårlig, men i 2. halvleg blev det en del bedre. Det positive fra den kamp var, at vi tilspillede os en række chancer, som vi desværre ikke formåede at udnytte. Silkeborg havde også deres, så pointdeling var vel ikke helt ufortjent, selvom tingene heller ikke gik vores vej i den kamp.

- Et af lyspunkterne for tiden er vores fans, der gang på gang imponerer med fantastisk og uvurderlig, støtte. I Parken var det igen fantastisk som støtten var der hele kampen igennem, og sådan har det været gennem hele sæsonen. Fansene fortjener al den ros de overhovedet kan få, og som en af spillerne sagde efter kampen mod FCK, ser vi frem til at betale den flotte støtte tilbage med en sejr.

Du kan læse resten af Siggaards klumme i Kampmagasinet i morgen til kampen mod Silkeborg. Kampmagasinet koster kun 20 kr. og byder desuden på spillerinterview, signeret plakat, skæve vinkler og statistik.