Siggaard: Alle kæmper for det

05.11.2006 21:59

- Jeg vil godt rose drengene for indstillingen i dag. Trods konstant modvind i øjeblikket, går de ind og arbejder hele tiden, og i de perioder vi har mulighed for det, spiller vi også god fodbold, evaluerer manden med ansvaret i dagens kamp, Peder Siggaard.

- De står sammen som hold og hænger aldrig med hovedet, og en spiller som Thomas Rasmussen arbejder hele tiden for det på en meget uvant plads. Vi kommer ikke til så meget i første halvleg, men det får vi ændret lidt på i anden.

- Som jeg sagde før kampen, ville første mål få enorm betydning for udfaldet. De får det i en periode hvor vi gør det ok, og når FCK først kommer foran 1-0, kender vi dem jo. Så bliver det meget svært at komme tilbage.

På vej

- Alligevel kommer vi godt ind til anden halvleg, og får med Martin Ericsson skabt nogle flere muligheder.

- Vi er i gang med at vende udviklingen, og selvom vi igen må skifte ud to gange grundet skader, synes jeg vi igen momentvis bevæger os fremad. Desværre bliver vi ikke rigtig skarpe, men FCK er også gode, defensivt.

Adspurgt om mesterskabet er ude af sigte nu, svarer Siggaard med et afvæbnende smil:

- Man kan vel ikke sige, at vi er 100% sikre på mesterskabet. Men vær sikker på, at når vi står her igen til maj, så er Brøndby igen med i den absolutte top af dansk fodbold. Lige nu er vores prioritet kun den næste kamp. Når vi når hen i foråret kan vi begynde at kigge på tabellen.

Pokal-fokus

- Det er jo en kliché, men den næste kamp er den vigtigste hele tiden nu. Vi har en pokalkamp og to superligakampe, som vi vil gå efter at vinde. Kan vi det, kan vi skaffe os selv lidt ro op til pausen, hvor vi selvfølgelig glæder os til, at få en masse spillere tilbage.

- Men lad os nu tage pokalkampen mod OB først. En sejr her, så vi kan overvintre i pokalturneringen, vil give os et godt rygstød til de sidste to kampe i efteråret, runder Siggaard af.