Perspektiver i debatten

06.11.2006 18:38

- Vi er glade for at erfare at F.C. København nu har truffet en fornuftig beslutning om at give de positive fans spillerum til at støtte deres hold, lyder kommerciel direktør Ole Palmås reaktion på at FCK nu igen åbner for at Brøndbyfans kan organisere tifoer og medbringe flag i Parken.

- Vi er helt enige med FCK i at hærværk og fodbold absolut ikke hører sammen, og at det er noget som vi skal have fjernet fra fodboldoplevelsen både i Parken, og når FCK gæster Brøndby Stadion. Derfor arbejder vi allerede tæt sammen med Parken på det sikkerhedsmæssige område.

Flagtifo

Brøndbyfans organiserer flagtifo.

- Vi synes imidlertid også at man skal sætte tingene i perspektiv. Fx svarer de 91 ødelagte sæder på Parkens D-tribune, hvor ca. 3.000 Brøndbytilhængere var samlet til søndagens kamp, nogenlunde til det antal sæder vi må udskifte når FCK har været på besøg med 1.500 fans på Brøndby Stadion. Det giver os normalt en udgift på 22.000 kr., da et sæde inkl. montering koster 240 kr., og derfor undrer vi os over de beløb som florerer i pressen, fortæller Ole Palmå.

- Vi er altid klar til at tage en endnu tættere dialog med FCK om hvordan vi sikrer den bedst mulige fodboldoplevelse, og jeg har derfor bedt vores sikkerhedschef om at tage kontakt til FCK, så vi kan styrke samarbejdet yderligere, afslutter Ole Palmå.