Per: Meget der skal rettes

20.11.2006 08:28

- Det er jo tydeligt nok, hvad der er galt i øjeblikket. Og har været i efterårets afslutning: Vi skaber ikke nok foran modstanderens mål og omvendt giver vi for meget væk foran vores eget. Der er mange ting der skal rettes, og jeg må da nok erkende, at denne periode er den værste jeg har været gennem som spiller, fortæller en ærlig 500 kamps-jubilar efter endnu et utilfredsstillende resultat på udebane.

- Det er klart, at de mange skader har haft en stor effekt i efteråret. Vi har ikke haft kontinuitet på noget tidspunkt, og selvom vi i dag stiller med 11 stærke folk, har vi jo ikke spillet en eneste kamp i denne opstilling før.

Per Nielsen spillede sin kamp nr. 500

Per Nielsen spillede sin kamp nr. 500

Leveres mere

- Det betyder selvfølgelig noget, men samtidig tror jeg også godt man kan konstatere, at vi skal have tilført noget mere kvalitet og bredde. Vi har jo stort set manglet spillere hele efteråret, konstaterer anføreren.

- Ud af 23-24 spillere har vi ofte oplevet at vi kunne træne med 13-14 mand. Det er ikke optimalt, men omvendt skal der også leveres mere på  banen af de der spiller. Vi kan finde mange undskyldninger og forklaringer, men faktum er, at vi ikke har præsteret og det kan ses i stillingen.

- Nu har vi 4 Royal League-kampe, hvor vi meget gerne skal hente nogle sejre, og så bliver det rart med en pause. Den skal bruges til, at få en masse af de skadede på højkant, og hente energi for alle os andre. Hvad der derudover skal ske vil tiden vise, runder jubilaren af.