Per: En god følelse

12.11.2006 08:33

- Vi har talt om at skrive sejrssangen ned på en seddel, så vi kunne huske den. Anfører Per Nielsen har fundet det skæve smil frem, og fortsætter:

- Et eller andet sted, er det længe siden vi har haft det så godt efter en kamp, og efter en sejr over Silkeborg. Vi giver dem nogle dumme chancer i første halvleg, men spiller en ok gang fodbold, og vi får rettet de defensive ting efter pausen. Det kan vi kun være godt tilfreds med, konstaterer anføreren.

- 3 point er en god følelse, og det er dejligt at komme i gang. Det havde vi brug for, og så var det fedt at se David gøre det så godt på toppen. Det var et godt input til holdet, og han udstråler det vi har brug for.

Per Nielsen

Der bliver holdt godt fat i anføreren - og nedlagt blev han også i straffesparksfeltet, dog uden at dommeren fløjtede.

Benene på jorden

- Det siger sig selv, at det her giver humør, men det har nu ikke været det helt store problem for os. Det jeg næsten er mest glad for, er den glæde man kunne se på fansenes ansigter efter kampen. Det her har vi alle haft brug for, og selvfølgelig er det en slags forløsning.

- Vi har vundet en kamp, men skal holde begge ben på jorden. Vi har en opgave i Randers der skal løses på samme måde og nogle Royal League-kampe vi også vil godt afsted i. Så er det jul, og så begynder vi at kigge fremad, runder anføreren af.