Molle og Hannes næsten klar

21.11.2006 12:09

Mens 11 marksspillere trænede under René Meulensteen og målmændende med Jørgen Henriksen, stod der fysisk træning med René Skovdahl på programmet for Hannes Sigurdsson og Morten Rasmussen i bidende vinterblæst på bane 26.

Småskader har holdt de to spillere fra kamp i de seneste uger, men i dag gennemførte begge spillere en ganske hård individuel træning der bestod af fysiske øvelser, løb, vendinger og boldøvelser.

Til det sidste var Ruben Bagger også delvist med. Han kan nu løbe intervalløb på løbebånd, men er fortsat et stykke fra at kunne vende, spurte og træne fuldt med. Bagger glæder sig dog over, at det går fremad.

Med holdet i morgen

Brøndby spiller torsdag Royal League-kamp i Hammerby, men på nuværende tidspunkt er det dog for tidligt at spå om Sigurdsson og Rasmussen bliver helt klar til sæsonens første Royal League-kamp.

- Det gik godt i dag og jeg kan overhovedet ikke mærke noget til skaden. Jeg håber jeg skal med til Sverige, men nu skal vi lige kigge på det når jeg kommer ind og i morgen. Jeg træner i hvert fald med holdet i morgen, siger Morten Rasmussen til brondby.coms udsendte.

Også Hannes Sigurdsson var tilfreds med dagens træning, hvor der blev arbejdet både med fysikken og teknikken.

- Det gik bra så jeg træner med holdet i morgen, lyder det fra Sigurdsson under udstrækning i motionsrummet efter træningen.

Truppen træner igen i morgen formiddag, inden kursen sættes mod Sverige torsdag formiddag. Kampen mod Hammerby spilles torsdag aften kl. 18:55.

Morten Rasmussen

Morten "Molle" Rasmussen og Hannes Sigurdsson havde en god træning med René Skovdahl i dag. I morgen træner de efter planen med holdet.