Meulensteen: Vi starter fra scratch

22.11.2006 09:35

Torsdag aften kl. 18:55 sparkes Brøndbys første Royal League-kamp i gang i denne sæson, den første af fire Royal League-kampe inden vinterpausen. Svenske Hammarby er modstanderen på Söderstadion.

De seneste to år har Brøndby ikke formået at gå videre fra gruppespillet i Royal League, der ifølge cheftræner René Meulensteen nu er mere vigtig end nogensinde. Turneringen skal bl.a. bruges til at få Brøndby-holdet tilbage på sporet.

- Alle er klar over, at de har et ansvar og en forpligtelse over for fansene og hele klubben. men vi har ikke mindst et ansvar og en forpligtelse over for os selv, spillerne og holdet bag holdet. Det har været en hård tid for alle, så vi glæder os over, at vi med de fire Royal League-kampe har en fantastisk mulighed for at opbygge et godt fundament til det nye år, siger René Meulensteen til brondby.com.

- Vi er dog fortsat handicappede af vores skadessituation der gør, at vi ikke har en fuld trup at vælge mellem når vi skal stille hold.

Meulensteen og Siggaard

Trænerteamet Meulensteen og Siggaard på bænken i Randers. I morgen tager de plads på Söderstadion i Hammarby.

Videre avancement er målet

Brøndby indleder altså turneringen med udekamp i Hammarby i morgen efterfulgt af hjemmekamp mod svenskerne næste torsdag. Herefter venter der udekamp i Lillestrøm den 7. december, mens 2006 rundes af med hjemmekamp mod det norske hold den 10. december.

- Det er den eneste turnering som vi har en chance for at vinde i år, og vi går selvfølgelig efter at komme så langt som muligt i turneringen, mener Meulensteen der har fået et fint kendskab til Hammarby der spillede 1-1 med Lillestrøm i den første kamp i pulje 2.

- Det er godt svensk hold, de blev nr. 3 i sæsonen, og der venter os en svær kamp. Vi skal fighte hårdt for at få et godt resultat. De har gode spillere og er fysisk stærke.

-  Vi starter fra scratch i turneringen. Med gode præstationer i Royal League kan vi tage det første skridt i den rigtige retning mod 2007. Vi vil samtidig bruge de næste uger på at få evalueret efteråret med henblik på foråret. Og første skridt i den rigtige retning kan vi så tage i morgen mod Hammarby, slutter cheftræneren.

René Meulensteen

René Meulensteen er tilbage på trænerbænken og er opsat på at få succes i Royal League.