Meulensteen tilbage lørdag

13.11.2006 13:40

Lørdag morgen er cheftræner René Meulensteen igen klar på træningsbanen til den afsluttende træning før efterårets sidste SAS Liga-kamp på udebane mod Randers FC.

Meulensteen har med enkelte afbrydelser, hvor han været i Danmark til kamp og træning, tilbragt de seneste uger i Holland ved sin syge mors side. Hun tabte i går kampen mod kræften, og når begravelsen har fundet sted på fredag, vender cheftræneren tilbage til Danmark.

Meulensteen

Rene Meulensteen er tilbage lørdag.

- Peder Siggaard fortalte mig at Faxe Tribunen havde lavet et banner til mig før kampen mod Silkeborg. Jeg er utroligt rørt over den støtte og opbakning jeg har fået - især fra fansene. De har oplevet en svær tid på tribunerne, og derfor rører det mig meget at de har fundet overskud også til at tænke på mig og min familiens situation, fortæller René Meulensteen.

- Jeg er meget glad for at holdet under Peders ledelse har fortsat den opadgående kurve og i lørdags endelig blev belønnet med en fortjent sejr. Nu venter efterårets sidste kamp i ligaen som vi selvfølgelig vil gøre vores bedste for at vinde. Herefter har vi fire spændende kampe i Royal League som forhåbentlig vil give os en god afslutning på 2006, afslutter Meulensteen.