Meulensteen: Hårdt arbejde

30.11.2006 11:49

- Det var meget tilfredsstillende at vinde den første udesejr længe og det var positivt, at vi formåede at give os selv en god start i Royal League. Det har givet en del at bygge videre på til vores tre Royal League-kampe inden juleferien, fortæller cheftræner René Meulensteen forud for aftenens Royal League-"returopgør" mod Hammarby på Brøndby Stadion.

- Der helt sikkert, at vi kommer på hårdt arbejde også i aften. Kampen for en uge siden viste mig, at det er et godt hold, de spiller god fodbold og har nogle gode spillere, så vi skal være klar til opgaven.

Ericsson har scoret til 3-2 og dermed sikret den første udebanesejr siden april 2006.

Ericsson har scoret til 3-2 og dermed sikret den første udebanesejr siden april 2006. Foto Royal League/Per Kjærbye/Anders Kjærbye.

Mere tyngde i front

- Med Hannes Sigurdsson tilbage efter nogle ugers skadespause, har vi fået mere tyngde tilbage i angrebet. Der er en god mulighed for, at vi vælger at spille med to mand i front. Vi vil gerne lægge mere pres omkring boksen og konstellationen Sigurdsson og Williams kan være en god cocktail helt i front. Med den formation stiller det krav til de to backer, der skal holde bredden på banen, mens midtbanen skal være godt organiseret så balancen er der.

- Og til vores egne fans er der blot at sige: I har været fantastiske, også i den svære tid for mig rent personligt. Jeg håber vi i første omgang kan betale tilbage med en sejr i dag.

Læs mere om aftenens kamp i Kampmagasinet som du kan købe ved indgangene og i boderne på Brøndby Stadion. Prisen 20 kr.