Meulensteen: Dejlig start på RL

30.11.2006 22:41

- Vi scorer to mål på strategisk vigtige tidspunkter i første halvleg, men giver lidt for meget væk i perioder mellem de to mål. Egentlig synd, for det ser godt ud i de perioder, hvor vi får spillet med sideskift, og der er flere gode momenter i vores spil, mod et rigtigt godt organiseret fodboldhold.

Rene Meulensteen er tilfreds efter anden sejr i Royal League, og har roser til mange spillere. Men først og fremmest er han glad for holdet.

- I anden halvleg gør vi det rigtig godt op til deres mål, med god kontrol på kampen. Ved 3-0 lukker vi spændingen ud af opgøret, og med lidt mere punch i angrebet ville vi have scoret et par stykker mere. Men deres keeper stod også godt, evaluerer han.

Opstillingen

- Først og fremmest er jeg glad for, at vi har fået en god start på Royal League, og det efter en meget svær periode for spillerne. Vi har fået to sejre, og har dermed fået den bedst mulige start på turneringen. Det synes jeg drengene fortjener.

På spørgsmålet om 4-4-2 opstillingen forklarer cheftræneren:

- Vi spiller på samme måde som i Sverige. Det handler om de spillere vi har til rådighed og den modstander vi står over for. I Sverige var der nogle ting i midtbanens defensive arbejde, vi ikke var tilfredse med, og derfor brugte vi Morten Rasmussen på den bageste plads i dag. Det gav lidt mere stabilitet, og sammen med Retov, som spilfordeleren, og Spelmann, som den der støttede angrebet, fungerede det overordnet set godt.

- Vi har ikke lagt os fast på, at spille i den formation, og i bund og grund vil jeg gerne have lidt mere bredde og dybde, end vi viser i dag. Men vi trækker ikke et system ned over hovedet på spillere, der er bedre på andre måder, og heldigvis har vi så mange gode boldspillere, at vi kan skifte rundt.

Super Dave

Dagens tomålsskytte, David Williams, fik også roser med på vejen:

- Dave tanker erfaring i øjeblikket. For mig betyder alderen intet, men erfaring gør en forskel. Jeg synes han udvikler sig hele tiden, og som det ser ud lige nu, vil han helt sikkert banke på til startopstillingen, selv når vi har alle klar. Det er åbenlyst, at han har en kæmpe fremtid foran sig, smiler chefen.

- Alt i alt er jeg dog bare glad for, at vi har fået en god start på turneringen. Så er vi klar til næste fase, afslutter cheftræneren.