BIFKids og FCKFC nomineret

08.11.2006 13:05

Sammen med Brøndby Support og F.C. Københavns Fan Club er BIFKids nomieret til Årets Fanpris som tildeles en eller flere personer, der har gjort noget ekstraordinært for fankulturen i dansk fodbold. Det kan være tiltag der fremmer "fair fans", tiltag der skaber stemning eller fans eller fangrupper der udviser særlig høj grad af loyalitet.

Vinderen af Årets Fan pris findes af brugerne på ekstrabladet.dk og landsholdsklubben.dk samt af en jury bestående af i alt fire repræsentanter fra DBU samt prisens sponsorer.

Plakat

Plakaten fra første gang projektet blev gennemført.

Nej til fodboldmobning

BIFKids, Brøndby Support og FCKFC er nomineret for projektet "Fodboldmobning - Nej tak" som sigter på at bygge bro mellem de to klubbers yngste tilhængere gennem en dag med fodbold og sjovt samvær på tværs af fangrupperne. 
 
- "Fodboldmobning - Nej tak" sætter en streg under, at kampene mellem de to klubber foregår på og ikke uden for banen. Et fremragende og fremsynet tiltag fra to af Danmarks største fangrupper, lyder det bl.a. i begrundelsen for nomineringen.

Årets Fanpris uddeles når DBU mandag den 13. november er vært for "Fodboldgalla 2006". En fodboldfest af de helt store, hvor alle profiler fra dansk fodbold er inviteret og vil sidde i salen når en lang række priser skal uddeles.

Stem

Du kan stemme på "Fodboldmobning - Nej tak" på ekstrabladet.dk eller landsholdsklubben.dk