2-2 i første opgør

04.11.2006 15:01

Brøndby IF's kvindehold spillede her til eftermiddag 2-2 mod Arsenal Ladies FC i den første af to kampe om en plads i finalen i årets UEFA Women's Cup.

Arsenal chokstartede med en scoring på frispark allerede i det niende minut. De blå-gule kom dog hurtigt tilbage med en udligning fra Maiken Papes fod. 1-1 var pausestillingen efter en underholdende 1. halvleg.

2. halvleg var kun syv minutter gammel da Arsenal igen tog têten. Igen var det den altdominerende Kelly Smith som scorede. Hun fik senere en for sit hold uheldig hovedrolle, da hun efter at have haft lidt for godt fat i trøjen på sin blå-gule oppasser, indkasserede sit andet gule kort og således måtte forlade banen. Hun har dermed karantæne i returopgøret.

Forinden havde Brøndbyspillerne dog igen bragt balance i regnskabet med Lene Jensens scoring til 2-2 i det 60. minut, hvilket også blev slutresultatet.

Brøndby IF's kvinder mod Arsenal i Women's Cup 2005.

Returopgøret mod Arsenal LFC spilles på næste lørdag kl. 14 på Borehamwood Stadium.