Zaza: Glad for tillid og spilletid

06.03.2006 08:45

Kampens bedste spiller kåret af både fans og kampsponsor og videre i pokalturneringen efter et clean sheet. Smilene var store hos Karim Zaza efter kvartfinalesejren over F.C. København.

- Det er klart, at når de får to vist ud, så er det op af bakke for dem resten af vejen for dem. De gør det ellers meget godt og har faktisk også et par chancer, men vi får vendt det da vi kommer i overtal, indleder Zaza.

- Det har været lidt op og ned i træningskampene, men sejren her giver luft og humør. Jeg havde selv et par ok indgreb, men når det er sagt må jeg også give et cadeau til hele holdet. De kæmper som gale derude i dag, også i perioder hvor det ikke går vores vej. Det er den indstilling vi skal vise fra start i foråret, så kan det godt blive sjovt.

- For mit eget vedkommende er jeg glad for tilliden og spilletiden. Jeg har knoklet hårdt hele vinteren for at vise, at jeg er tilbage på det niveau jeg holdt før skaden. Det har været hårdt arbejde, og vi er meget tæt på hinanden, Anker og jeg. Hvem der bliver førstemålmand kan man ikke vide, men jeg står da gerne på søndag, smiler manden bag dagens clean sheet.

Karim Zaza

Karim Zaza med en af mange gode redninger i kampen.