Udsolgt til pubquiz

16.03.2006 10:06

Brøndby IF kan nu melde om totalt udsolgt til den store pubquiz, der afholdes i Europa Loungen på Brøndby Stadion torsdag den 30. marts kl. 19:00.

45 hold med op til seks deltagere vil således være på plads til den store fodboldaften, hvor der skal dystes i bl.a. kategorierne hinsidan og mænd i sort. Holdene skal dog ikke kun være eksperter i fodbold, men have solid viden om alt mellem himmel og jord.

Hovedpræmien til det vindende hold er seks billetter til Real Madrid-Villarreal på Santiago Bernabéu den 7. maj 2006. Flyrejse og én overnatning på fire stjernet hotel er inkluderet i præmien, der er sponsoreret af Kuoni-bold og SAS.

Sidst fans og spillere tog kampen op mod hinanden i Brøndby Pubquiz, var der totalt udsolgt da fanholdet Cognac Boys hjemførte sejrspokalen.

Pubquiz

Pubquiz'en var også populær i foråret 2005.

Auktion

I pauserne mellem de mange spørgsmål afholder vi auktion til fordel for Brøndby Tifos fantastiske arbejde. Du kan her sikre dig en række sjældne spillertrøjer og andre effekter - bl.a. Kim Daugaards Copa Mundial-støvle som sendte bolden i nettet til 2-2 i pokalfinalen 2005.

Præmiesponsorer

  • 1. præmie: Seks billetter til en europæisk top-fodboldkamp med én overnatning, inkl. flyrejse. (Kuoni-bold og SAS)
  • 2. præmie: Seks billetter til næste sæsons europæiske hjemmekampe
  • 3. præmie: Seks billetter til Brøndby IF-AaB (8. april 2006), med spisning i Roma-logen, inkl. 12 værdikuponer

Derudover vil der være præmier fra American Crew, BrøndbyShoppen mm.

Jubel ved bordene

Stemningen var høj sidste år, da pubquiz'en blev afholdt i Vilfort Loungen.