Stimen på hjemmebane fortsætter

30.03.2006 10:36

Brøndby IF fortsætter den helt utrolige stime på hjemmebane i SAS Ligaen, hvor holdet nu er ubesejrede i 19 opgør i streg. Det kræver nu "blot", at Brøndby får point i yderligere to hjemmekampe. Så vil klubben tangere sin egen rekord. Superligarekorden tilhører AGF og F.C. København, der begge har prøvet at spille 26 hjemmekampe i træk uden at tabe.

Tidligere på sæsonen satte Brøndby IF selv en Superligarekord, da klubben nåede op på 10 sejre på stribe på Brøndby Stadion. Den rekord er allerede indenfor rækkevidde igen, idet de blå-gule har vundet de seneste syv hjemmekampe i træk.

Brøndbys defensiv holdt endnu en gang buret rent, hvilket dermed skete for ottende gang i denne sæson. I sidste sæson holdt Brøndby modstanderen fra at score 12 gange ud af 17, hvilket kun kan tangeres, hvis mestrene holder nullet i resten af denne sæsons hjemmekampe.

Man må sige, at svenske Marcus Lantz valgte et godt tidspunkt at score sit første SAS Ligamål for Brøndby, da han afgjorde matchen mod OB. Lantz havde spillet 1.799 målløse minutter inden forløsningen.

Tilskuertallene til de seneste par hjemmekampe har været lidt lavere, end Brøndby har været vant til i SAS Ligaen. Hvis klubben skal nå sidste sæsons flotte tilskuertal, 309.475, kræver det, at 23.622 i gennemsnit møder op til de sidste fire hjemmekampe.

Produceret i samarbejde med netsuperligaen.dk.

Johan Elmander

Johan Elmander og Esben Hansen er nok ikke helt enige i den her situation, men faktum er at Brøndby IF fortsætter den imponerende stime på hjemmebane i SAS Ligaen.