Rasmussen: Mentalt stærke

27.03.2006 10:13

- Vi går ind til kampen med en god indstilling, og kommer rigtig godt fra start. Desværre falder vi lidt i niveau mod slutningen af første halvleg, men kommer godt igen og vinder helt fortjent, konkluderer Thomas Rasmussen.

- Selv føler jeg ikke jeg er så meget med i første halvleg, men jeg kommer rigtig godt ind i anden. Jeg får en del gode bolde at arbejde med, og så er det naturligvis dejligt at få scoret et par mål. Helt ærligt er jeg dog kold over hvem der scorer, så længe vi vinder kampene.

Thomas Rytter jubler efter scoringen til 2-1.

Thomas Rasmussen jubler efter scoringen til 2-1.

God optakt

- Jeg har fået en god optakt og er godt tilfreds med de første runder i ligaen. I efteråret var jeg ikke så stabil, og jeg havde brug for at fokusere på klubkampene i optakten. Derfor meldte jeg fra til landsholdet, men det er jo ikke til at sige, om det gør en forskel. Jeg ved bare, at det føles rigtigt, og hvis jeg må undvære landsholdet som mulig gulerod, er det da godt at jeg har mesterskaber og pokaler jeg kan bruge i stedet, smiler kantspilleren skævt.

Om kampen fortæller Rasmussen videre:

- Jeg troede det var løgn, da de scorede. Vi spillede ikke godt, men det kom lidt ud af det blå. Heldigvis svarer vi igen med det samme, og viste at vi er mentalt stærke. Vi kommer til at stå lidt for langt tilbage på banen efter vores scoring, men det får vi rettet op på, og vi viser god aggressivitet efter deres mål.

Han var i fokus i kampmagasinet og kom det bestemt også på banen.

Han var i fokus i kampmagasinet og kom det bestemt også på banen.

Skal vinde onsdag

Adspurgt om situationen hvor han vælter i feltet, fortæller Rasmussen:

- Jeg synes den er klokke-klar. Jeg tager et træk bagom deres forsvarsspiller, men han holder mig fast og river med begge hænder. Som jeg ser det er der slet ikke nogen tvivl, men dommeren siger at vi er lige gode om det, og så kan han jo ikke fløjte.

- Det er dog lige meget nu. Vi vandt, og selvom vi skal have løftet vores spil, giver det selvtillid og psykologisk betyder det helt sikkert noget, at vi nu ligger nummer 1. Vi skal dog vinde onsdag, ellers hjælper det ikke det store, konstaterer dagens dobbelte målscorer.