Rasmussen klar til flere mål

29.03.2006 08:46

Brøndby IF's Thomas Rasmussen er formentlig den af truppens spillere, der med størst glæde mindes det seneste opgør mod OB i SAS Ligaen. Her blev den tidligere Bundesligaspiller nemlig matchvinder for de blå-gule i 1-0-sejren i Odense 26. november.

At Thomas Rasmussen var klar fra kampens start så man tydeligt ved, at offensivspiller gav gæsterne fra Brøndby en ønskestart med sin scoring allerede efter syv minutters spil.

Thomas Rasmussen stod bag det enlige mål på udebane på Fionia Park i november.

Også Johan Elmander har prøvet at score mod OB i denne sæson. Da de blå-gule vandt udekampen i september sidste år med 3-1, stod den svenske angriber for det ene mål, mens Morten Skoubo scorede to gange.

Johan Elmander var også på pletten for Brøndby mod OB 8. maj sidste år, da han bragte Brøndby på 1-0 allerede i første minut. Kampen endte med 1-1.

I den nuværende Brøndby-trup har Mads Jørgensen scoret tre gange mod OB de seneste 10 sæsoner, Kim Daugaard er oppe på to fynske mål, og Per Nielsen, Johan Absalonsen, Ruben Bagger og en tidligere OB?er, Kaspar Dalgas har alle stået for ét Brøndby-mål mod OB i samme periode.